UNADJUSTEDNONRAW_thumb_968

Actiedag verzet naar 10 april 2021

De spinningactie zal dit jaar niet meer plaatsvinden, maar is verplaatst naar zaterdag 10 april 2021.

Een tijdje terug vroegen we alle deelnemers van de spinningactie om aan te geven of jullie de spinningactie plaats willen laten vinden in oktober van dit jaar, of voor de zekerheid door willen schuiven naar volgend jaar. Bijna 90% van de personen die gestemd hebben, kozen voor doorschuiven naar 2021.

We waren erg blij met deze overtuigende uitslag. Het was voor ons namelijk een lastige beslissing om te nemen. Maar we zijn het eens met de meerderheid dat een spinningactie in oktober waarschijnlijk veel haken en ogen zal hebben en geen fijn, ontspannen evenement kan zijn door de coronamaatregelen die we allemaal moeten nemen.

Nieuwe datum
Omdat de sporthal van de Waterlelie in maart niet beschikbaar is, hebben we besloten om de spinningactie op 10 april 2021 te organiseren.

Afmelden of donaties terugvragen
Zoals eerder al is aangegeven kan je je natuurlijk weer afmelden met (een deel van) je team als je op 10 april 2021 niet beschikbaar bent. Je kan ons hierover een e-mail bericht sturen, waarin je ook kan aangeven of je je inschrijfgeld terug wil ontvangen.

Het is vervolgens aan de teamleden zelf om dit te communiceren met de personen die jullie gesponsord hebben. Zij kunnen via dit formulier eventueel hun sponsorbedrag terugvragen.

Deel dit bericht

Zoek een spinningteam

Het laatste nieuws

Spinningteams

Zoek een spinningteam

De actiedag wordt mede mogelijk gemaakt door: