cdc-UDKjDYppSfw-unsplash (1)

Actiedag verzet i.v.m. Coronavirus

In verband met het Coronavirus Covid-19 is de actiedag verzet.

We hebben besloten om onze spinningactie uit te stellen in verband met het coronavirus Covid-19. Na veel wikken en wegen denken we dat dit de enige juiste beslissing is. We zijn een organisatie die middenin de zorgwereld staat. De zorgen binnen die zorgwereld om het Coronavirus zijn groot. Zo groot, dat medewerkers van ziekenhuizen en zorginstellingen wordt verzocht om niet naar wat voor samenkomst dan ook te gaan. Wij vinden dat we in deze solidair moeten zijn met de zorgwereld. 

Sinds gisteren valt Aalsmeer officieel in het coronagebied, met twee bekende besmettingen. Op geen enkele manier willen we een mogelijke factor zijn in het verspreiden van het virus. We nemen de zorgen hierover dus serieus. 

Nieuwe datum: 3 oktober

Samen met ESA, de exploitant van sporthal De Waterlelie, hebben we meteen gezocht naar een nieuwe datum. En die hebben we gevonden: zaterdag 3 oktober!

Gevolgen spinningteams

We hopen uiteraard van harte dat jullie er allemaal bij kunnen zijn die dag. In dat geval blijft jouw team op de actiewebsite staan en kun je doorgaan met het zoeken naar sponsors.

We raden je aan de mensen die nu al gedoneerd hebben, even te vertellen dat het evenement is verplaatst naar het najaar. Kan een deel van het team wel en een deel niet? Laat het dan even weten, we denken graag mee. 

Kan jouw hele team op zaterdag 3 oktober niet? Dan horen we dat graag zo snel mogelijk. In dat geval halen we jullie team van de website. Je kunt het inschrijfgeld terug krijgen, als je dat wilt.

We vragen jullie om zelf aan jullie sponsors te vragen of zij het gesponsorde bedrag terug willen.

Zij kunnen dit terugvragen via het formulier op deze pagina. Wij zorgen er dan voor dat de bedragen worden teruggestort.  

Heb je vragen of opmerkingen: schroom niet om contact met ons op te nemen.

We hopen dat jullie deze beslissing begrijpen en samen met ons gaan voor een prachtige spinningactie op zaterdag 3 oktober. 

Deel dit bericht

Zoek een spinningteam

Het laatste nieuws

Spinningteams

Zoek een spinningteam

De actiedag wordt mede mogelijk gemaakt door: