Actiedag verzet naar 10 april 2021

In verband met het Coronavirus Covid-19 is de actiedag verzet.

We hebben besloten om onze spinningactie uit te stellen in verband met het coronavirus Covid-19.  We zijn een organisatie die middenin de zorgwereld staat. De zorgen binnen die zorgwereld om het Coronavirus zijn groot. Op geen enkele manier willen we een mogelijke factor zijn in het verspreiden van het virus. We nemen de zorgen hierover dus serieus. 

Nieuwe datum: 10 april 2021

Samen met ESA, de exploitant van sporthal De Waterlelie, hebben we meteen gezocht naar een nieuwe datum. En die hebben we gevonden: zaterdag 10 april 2021!

Gevolgen spinningteams

We hopen uiteraard van harte dat jullie er allemaal bij kunnen zijn die dag. In dat geval blijft jouw team op de actiewebsite staan en kun je doorgaan met het zoeken naar sponsors.

We raden je aan de mensen die nu al gedoneerd hebben, even te vertellen dat het evenement is verplaatst naar volgend jaar. Kan een deel van het team wel en een deel niet? Laat het dan even weten, we denken graag mee. 

Kan jouw hele team niet? Dan horen we dat graag zo snel mogelijk. In dat geval halen we jullie team van de website. Je kunt het inschrijfgeld terug krijgen, als je dat wilt.

We vragen jullie om zelf aan jullie sponsors te vragen of zij het gesponsorde bedrag terug willen.

Zij kunnen dit terugvragen via het formulier op deze pagina. Wij zorgen er dan voor dat de bedragen worden teruggestort.  

Heb je vragen of opmerkingen: schroom niet om contact met ons op te nemen.

We hopen dat jullie deze beslissing begrijpen en samen met ons gaan voor een prachtige spinningactie op zaterdag 21 april 2021.

Ik wil mijn gesponsorde bedrag terug:

  • Geef de naam op die je gebruikt hebt bij de sponsoring.
  • Geef het e-mailadres op dat je gebruikt hebt bij de sponsoring.