Herinneringen maak je samen
Dylan bij NH

Acties van Dylan op tv bij NH Nieuws

‘Word ik nu wereldberoemd?’. Dat vroeg Dylan aan zijn moeder toen hij te horen kreeg hoeveel mensen zijn acties voor Stichting Living Memories steunen. In nog geen twee dagen tijd haalde onze 8-jarige vriend uit Kudelstaart meer dan €1.000,- op. Afgelopen weekend werd hij gevolgd door tv-verslaggever Eline van regionale omroep NH.

Dat Dylan met zijn acties mensen raakt in het hart, werd deze week al snel duidelijk. Vanuit het hele land komen donaties binnen om hem te steunen met zijn klusjes. Dylan weet precies waar hij het voor doet. In december maakte Stichting Living Memories een videoportret van zijn ernstig zieke broertje Owen (1 jr.).

Niets is Dylan te gek. Zo hielp hij in het bedrijf van zijn oom, zamelt hij flessen en bierkratten in en doet hij klusjes in en om het huis. En Dylan is nog lang niet klaar. Op zaterdag 9 maart gaat hij zelfs hondjes wassen bij trimsalon Smokey in Badhoevedorp. Hem steunen kan nog tot en met onze actiedag op 23 maart. Die dag vertelt hij live in de radiouitzending Let’s Make Memories wat hij heeft opgehaald.

Of je echt wereldberoemd gaat worden lieve Dylan, dat weten we niet. Maar dat je onze wereld op z’n kop zet, dat is zeker! Wat zijn we ongelofelijk trots op jou. Je bent een absolute topper! Bekijk hier de video die NH Nieuws maakte over Dylans acties voor Stichting Living Memories.

Deel dit bericht

Zoek een spinningteam

Het laatste nieuws

Spinningteams

Zoek een spinningteam

De actiedag wordt mede mogelijk gemaakt door: