Onno Hoes-1

Burgemeester Onno Hoes schrijft over Let’s Make Memories!

Wat leuk! Burgemeester Onno Hoes van de gemeente Haarlemmermeer heeft op de website van de gemeente een stuk geschreven over onze actiedag…

Burgemeester Onno Hoes over Let’s Make Memories!:

Dat is een actiedag van maar liefst zes lokale omroepen voor het goede doel. Niet alleen MeerRadio in Haarlemmermeer maar ook de collega’s in Uithoorn, Aalsmeer, Ouder-Amstel, Amstelveen en de omroep van ziekenhuis Amstelland steunen de actie. Waar gaat het over? De Stichting Living Memories biedt terminaal zieke kinderen tot 18 jaar de mogelijkheid kosteloos hun levensverhaal vast te leggen. Door middel van een video- of audioportret, professioneel opgenomen en gemonteerd. Hierdoor is er voor de achterblijvers een prachtige herinnering beschikbaar voor de momenten dat de overleden kinderen er niet meer zijn. En voor de kinderen moet het heel fijn voelen dat ze blijvend in beeld en geluid tussen hun dierbaren blijven. Kortom, het afscheid wordt iets minder definitief. Alle kosten worden gedragen door donateurs, fondsen en sponsors.

Op 24 maart is er een marathon radio-uitzending waar tegen betaling verzoekplaten uitgezonden worden. Ik heb zelf gekozen voor het nummer ‘De Tijd’ van mijn vorig jaar op pas 64-jarige leeftijd overleden vriendin Sandra Reemer. Sandra was ook altijd actief om kinderen in binnen- en buitenland te ondersteunen en zou dit initiatief zeker ook actief hebben willen helpen. Er zijn die dag overigens ook andere acties, zoals een spinning marathon in Studio’s Aalsmeer en individuele acties als pannenkoeken bakken of schminken die bijdragen aan dit mooie doel. Je kunt op 24 maart ook langskomen bij de 12 uur durende radio-uitzending van de zes lokale omroepen. Laten we samen mooie herinneringen maken op 24 maart.

Dat verzoeknummer gaan we zeker draaien! Luister komende zaterdag naar MeerRadio, Radio Aalsmeer, Radio Tulipa, JammFM, RTV Amstelveen en RickFM en je hoort ‘De Tijd’ van Sandra Reemer voorbij komen.

Foto: Onno Hoes van RodiMedia

Deel dit bericht

Zoek een spinningteam

Het laatste nieuws

Spinningteams

Zoek een spinningteam

De actiedag wordt mede mogelijk gemaakt door: