Meer dan Judo2

Meer dan Judo

De judoka’s van Meer dan Judo, judoschool Ron van Raaphorst komen voor ons in actie! Op zaterdag 23 maart, tijdens onze actiedag Let’s Make Memories, houden de kinderen een sponsoractie waarbij ze in één minuut zoveel mogelijk worpinzetten doen. De sportieve leerlingen weten heel goed dat een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is en dat het leven zomaar anders kan lopen. Daarom dragen zij graag hun steentje bij.

Een ander helpen

Naast de sponsoractie in sporthal De Waterlelie in Aalsmeer, laat een aantal leerlingen een spectaculaire judodemonstratie zien. Trainer Ron van Raaphorst: ‘Een fijn en gezond leven lijkt zo gewoon. Als trainer, docent en coach ben ik in de bijzondere positie om kinderen en volwassenen te leren hoe ze een gezond lichaam en een gezonde geest kunnen opbouwen. Om zo energiek en vol zelfvertrouwen te kunnen leven. Vanuit het judo leren wij anderen te helpen die onze steun nodig hebben.Daarom steunen wij Stichting Living Memories op deze bijzondere dag’.

Judoka’s steunen

De judo-actie begint om 16.15 uur en de judoka’s hopen natuurlijk op een groot publiek! Wil je deze helden steunen? Dat kan hier!

Deel dit bericht

Zoek een spinningteam

Het laatste nieuws

Spinningteams

Zoek een spinningteam

De actiedag wordt mede mogelijk gemaakt door: