20180324084814_IMG_3257~2

Nieuwe editie Let’s Make Memories op 23 maart 2019

Opnieuw komen de lokale omroepen van Haarlemmermeer, Aalsmeer, Uithoorn, Amstelveen, Ouderkerk a/d Amstel en Ziekenhuis Amstelland in actie voor Stichting Living Memories. Tijdens de actiedag Let’s Make Memories is er een gezamenlijke marathon-radiouitzending die in alle deelnemende gemeentes te horen is. Luisteraars worden opgeroepen om grote en kleine acties te organiseren en zo geld op te halen.

Spinning for Memories

Eén van de onderdelen van de actiedag op 23 maart 2019 is Spinning for Memories. Ga de sportieve uitdaging aan en stap op de fiets tijdens deze zes uur durende spinningmarathon in Aalsmeer! . Alleen of in een team van maximaal 3 personen fiets jij in zes uur zoveel mogelijk waardevolle videoportretten bij elkaar. Meer weten of je opgeven? Kijk dan hier!

Bedrijven

De steun van bedrijven is hard nodig om dit evenement, net als afgelopen jaar, weer tot een enorm succes te maken. Op 23 maart zijn deze bedrijven goed zichtbaar in de sporthal, door grote doeken met de logo’s en bordjes met bedrijfsnamen bij de fietsen die gesponsord zijn. En uiteraard noemen wij de bedrijven die ons steunen voorafgaand aan de actiedag al op onze actiedagwebsite en social-mediapagina’s. Een fiets sponsoren kan vanaf €250,-.

(de foto’s bij dit artikel zijn gemaakt door: Laurens Niezen Fotografie / Laurens Niezen)

Deel dit bericht

Zoek een spinningteam

Het laatste nieuws

Spinningteams

Zoek een spinningteam

De actiedag wordt mede mogelijk gemaakt door: